Events
Gastroterras
Maart

Gastroterras

Maart

Een glaasje rosé aan het water bij Ron Gastrobar Indonesia of mensen kijken op het bruisende Leidseplein bij Ron Gastrobar Paris, nog even en dan kan het weer want ons terras gaat deze maand weer open!

Wij zijn achter de schermen al druk in de weer om alles gezellig te maken voor u. Nu is het alleen wachten op die eerste lentedagen. Houd onze social media in de gaten voor de precieze datum om bij ons buiten te komen lunchen of dineren.

Pasen
1 en 2 april

Ron Gastrobar
Voor zowel lunch als diner geniet je 1 en 2 april van een culinair 5-gangen Paasmenu voor € 65, inclusief een aperitief.

Ron Gastrobar Indonesia
Ron Gastrobar Indonesia serveert op 1 en 2 april een heerlijke Paasbrunch, Makan Siang Paskah, van vier gangen, voor € 29,50 p.p. inclusief aperitief.

Ron Gastrobar Oriental
Voor zowel lunch als diner op 1 en 2 april geniet je van een culinair 5-gangen Paasmenu voor € 65,- inclusief een aperitief.

Ron Gastrobar Paris
Op 1 april geniet je van een klassiek Franse Paasbrunch voor 24,50 inclusief een aperitief.

Nacarat
Op 1 april van 12:00 – 14:00 vieren wij Grieks Pasen. Onze chef Angelo zal een familietafel vol Griekse specialiteiten voor u neerzetten. (€ 45,- p.p. exclusief drank)

Koningsnacht
26th of April

Koningsnacht wordt altijd groots gevierd bij Ron Blaauw. Verwacht een prinsheerlijke maaltijd en koninklijk entertainment. Omdat we de nacht met zoveel enthousiasme vieren zijn we met Koningsdag gesloten.

Ron Gastrobar
Koningkrab: verse krabbenpoten, een DJ, wat wil je nog meer?

Ron Gastrobar
Indonesia – Malam Raja: een gezellige avond waarbij gedanst mag worden!
Meer informatie volgt snel.

newsletter

follow us